Ontmoet ons

Medewerkers van gemeente Oisterwijk vertellen over hun werk.
Uitgeschreven tekst

Rick Steenbergen (adviseur): De gemeente Oisterwijk is voor mij een werkgever waarbij ik een hele goede werk-privébalans kan handhaven. Waar ik veel uitdagingen heb in mijn werk. Waar ik een leuk team heb om mee te werken, dus jonge mensen. Dat klinkt een beetje als een stereotype, maar dat is ook echt zo.

Charlotte de Wit (afdeling Ruimte): Er hangt hier een hele fijne informele sfeer. Je kan makkelijk bij elkaar binnenlopen als je een vraag hebt. Je weet elkaar heel makkelijk te bereiken en te benaderen. En dat geldt eigenlijk voor alle lagen. Je kan zo in gesprek met een wethouder gaan en je krijgt best wel makkelijk gewoon de contacten met elkaar en dat is heel fijn om dingen snel geregeld te krijgen.

Rick: Je kunt doorgroeien, je kunt de uitdagingen zoeken die je wil. Je kunt opdrachten doen die je wil, hoeft niet per se op jouw werkgebied te zijn. Er worden opdrachten uitgezet en als je dat leuk vindt kun je daar op inschrijven. Dus je kunt gewoon heel veel leren, heel veel doen en jezelf ontwikkelen.

Charlotte: Bij de gemeente Oisterwijk zijn we heel flexibel. We hebben de kans om thuis te kunnen werken als je functie dat toelaat. Maar je kan ook lekker op kantoor nog komen om met collega’s in overleg te gaan en hier aan het werk te gaan. Maar daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de fiets te pakken om naar de plekken toe te gaan waar je naartoe moet voor je werk.

Rick: Waarom je hier zou moeten willen werken? Dat is eigenlijk een heel simpel antwoord. Je mag bij toch één van de leukste en meest dynamische gemeentes, zeker van Brabant, komen werken. Waar ook tijd is om je dingen te leren waar je de rest van je carrière iets aan hebt en waarbij je ook gewoon beloond wordt voor het werk dat je doet.

Gemeente Oisterwijk. Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.werkenvooroisterwijk.nl of kom eens langs voor een kop koffie.

Ontmoet ons

Wie zijn wij?

Wij zijn de medewerkers van de gemeente Oisterwijk: met hart voor onze dorpen en hart voor elkaar zetten we ons dagelijks in voor onze inwoners en ondernemers. De sfeer is informeel en professioneel: Brabantse gemoedelijkheid onder hardwerkende mensen. Onze organisatie is altijd in beweging. We koersen op versteviging van wie we zijn en waar we voor staan: échte mensen die er gezamenlijk de schouders onder zetten om de beloften die we doen, waar te maken!

Waarvoor moet je in Oisterwijk zijn?

Oisterwijk is een mooie gemeente, waar het prettig werken is! Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om zelf invulling te geven aan je werk! Of je nu thuis werkt of op kantoor, het kan hier allemaal! Medewerkers worden hierin gefaciliteerd en kunnen hier zelf keuzes in maken. Op loopafstand van het station Oisterwijk vind je het gemeentekantoor, waar wij elkaar ontmoeten! Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en bieden veel ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.